Binnenkort

Almere – Kaap Duin

In Almere Poort aan de Noorwegenkade is gestart met de bouw van 31 appartementen in twee woontorens ontworpen door architectenbureau Casteo. De locatie ligt bij de archeologische vindplaats de Kaap.

Er komen 2-, 3- en 4-kamerappartementen verdeeld over vier bouwlagen varieerend in oppervlakte van circa 45 m2 tot 110 m2. De verwachte oplevering is in het 4e kwartaal van 2021 en het 1e kwartaal van 2022.

Almere-Kaapduin
Almere-Kaapduin

Tilburg – Boothuis

Vlakbij de Piushaven is gestart met de bouw van 23 woningen en 12 appartementen. De ligging in deze wijk met meerdere nieuwbouwontwikkelingen is ideaal. Dichtbij de binnenstad en het Centraal Station. Ook de aanwezigheid van de haven maakt het een unieke locatie in Tilburg.

De woningen hebben een woonoppervlakte van 50 m2. De appartementen worden gerealiseerd in 3 types met 57, 59 en 64 m2 woonoppervlakte. De verwachte oplevering is in het 4e kwartaal van 2021.

Tilburg-Boothuis

Capelle aan den IJssel – Barbizonlaan

Dit nabij de A20 en het openbaar vervoer gelegen kantoorgebouw zal worden getransformeerd naar woningen. De zakelijke uitstraling zal wijzigen en het gebouw krijgt een moderne woonuitstraling. Het complex zal straks bestaan uit 54 twee- kamer appartementen van ongeveer 60 m2 woonoppervlakte met parkeerplaatsen.

De verwachte oplevering is eind 2021.

Capelle aan den IJssel - Barbizonlaan
Capelle aan den IJssel-Barbizonlaan