Wonen in het ritme van de stad

Nieuw Hoboken - Rotterdam

Nieuw Hoboken – Nieuwbouw in Rotterdam

Op de kruising van de Rochussenstraat en de Saftlevenstraat, direct tegenover het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam centrum is begin 2020 begonnen met de transformatie van het kantoorgebouw Nieuw Hoboken naar 97 moderne appartementen met een grote variëteit aan woonoppervlakte van 40m² tot ruim 109m². De oplevering staat gepland voor de zomer van 2021. De grote verscheidenheid aan woningtypen zorgt voor een aantrekkelijke mix.

Huurprijzen vanaf € 800,- per maand exclusief servicekosten.

Interesse in wonen op deze plek?
Klik op Woningzoeker en vind jouw ideale appartement.

Woningzoeken in Nieuw Hoboken?
Woningzoeker werkt heel eenvoudig in 3 stappen heb jij jouw favoriete appartement gevonden.

Rotterdam - Nieuw Hoboken

 

 

TE HUUR nieuwbouwappartementen Kloostertuin

Dongen Kloostertuin

Nieuwbouwappartementen Kloostertuin Dongen vanaf nu te huur!

Wonen in een kloostertuin in een heerlijke oase van rust, maar toch vlakbij alle bedrijvigheid van het centrum van Dongen? Bij de 40 appartementen in de tuin van ‘Kloostercomplex Bolkensteeg’ kan het! Met fraai uitzicht op de kerk, met een heerlijke eigen buitenruimte, met alle comfort van nieuwbouw en met de luxe van zorg op afroep. 

Huurders kunnen daarbij gebruik maken van de zorgdienstverlening van Stichting Maria-Oord. De gebouwen worden fysiek met elkaar gekoppeld middels een verbindingsgang (droogloop). Ook op de lange termijn – als de gezondheid wellicht minder wordt – bent u dus verzekerd van goede zorg.

Huren variëren van € 975 tot € 1.250, woonoppervlaktes van circa 73 tot ca. 100 m2. De appartementen worden daarbij toegewezen aan bewoners met een zorgbehoefte. Daarom vragen wij u bij de inschrijving ook aan te geven of er sprake is van zorgbehoevendheid en waaruit dit blijkt (bijvoorbeeld een zorgindicatie of een korte beschrijving van uw situatie).

Inschrijven is mogelijk via KIN Makelaars Dongen:
dongen@kinmakelaars.nl
0162-726 926
Hoge Ham 95
5104 JC Dongen

Advertentie Weekblad Dongen
Advertentie Weekblad Dongen

Project: Homerustoren Almere Poort

Almere-Homerustoren

De bouw is gestart van 91 luxe appartementen in Almere

Een samenkomst van ondernemers en investeerders in Almere Poort om het mooie project Homerustoren in de wijk Homeruskwartier te contracteren en te proosten op een fijne samenwerking.

Bouwbedrijf Wessels Rijssen realiseert in het Homeruskwartier een 40 meter hoge woontoren met 12 verdiepingen. In de woontoren komen 91 luxe huur appartementen. Van de bovenste verdiepingen heeft u een uitzicht van de skyline van Amsterdam.

“Project: Homerustoren Almere Poort” verder lezen

De gevels worden geplaatst op de Fijn Wonen-woningen in Vlissingen

Persbericht-Broederband--Vlissingen-2000x1200-

Persbericht februari 2021

De gevels worden geplaatst op de Fijn Wonen-woningen in Vlissingen

Vlissingen, 18 februari 2021. De realisatie van de 21 nieuwbouwwoningen in het project Broederband in het Scheldekwartier in Vlissingen gaat vlot! Waar de bouw begin december nog begon, worden nu de gevels al op de casco’s geplaatst. Erik Souren van Fijn Wonen en Marius Boersen van Credit Linked Beheer, de beheerder van het Ecowoningen Fonds waarvoor deze vrije sector huurwoningen worden gebouwd, troffen elkaar op de bouwplaats om de voortgang met eigen ogen te bekijken.

Vlissingen-Broederband-persbericht

“De gevels worden geplaatst op de Fijn Wonen-woningen in Vlissingen” verder lezen

Sleutel aan 1.000e huurder overhandigd

Sleutel aan 1.000e huurder overhandigd

Donderdag 4 februari mocht woningbeheerder Credit Linked Vastgoed Beheer, namens Credit Linked Beheer, de sleutel overhandigen aan de 1.000e huurder. Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier! Deze 1.000ewoning staat in het project Rengerswetering in Bunschoten en is 1 van de 5 eengezinswoningen. De woningen aan de Morgenkamp zijn opgeleverd met een volledige keuken compleet met apparatuur en zelfs een afgewerkte tuin.

“Sleutel aan 1.000e huurder overhandigd” verder lezen

Eerste appartementencomplex voor Hasselt

Appartementen Hasselt Om de Weede

Hasselt – 10 december 2020

Donderdagmiddag heeft burgemeester Bilder in bijzijn van WVG Ontwikkeling BV en Knol Bouw bv het bouwterrein aan de Torenwachter in Hasselt officieel geopend. Met het doorknippen van een lint gaf de burgemeester het terrein, vanuit de Gemeente Zwartewaterland, vrij voor de nieuwbouw van in totaal 38 appartementen op een prachtige locatie in het, uitbreidingsplan ‘Om de Weede’.

Hasselt openingBurgemeester Eddy Bilder opent bouwterrein.

WVG Ontwikkeling uit Meppel ontwikkelt en realiseert op deze plek een gebouw van 19 koopappartementen ‘Heraut’ en een gebouw met 19 vrije sector huurappartementen ‘Schout’. Het ontwerp is gemaakt door de Hasselter architect Martijn Linde van Linde Architectuur. Knol Bouw uit Hasselt is de hoofdaannemer van dit plan. “Eerste appartementencomplex voor Hasselt” verder lezen

Fijn wonen in Vlissingen

21 eengezinswoningen in het Scheldekwartier

Donderdag 26 november 2020 is de bouw van 21 eengezinswoningen in het plan Broederband in het Scheldekwartier in Vlissingen van start gegaan. Voor het Ecowoningen Fonds van woningfondsbeheerder Credit Linked Beheer worden hier ruime nieuwbouwwoningen door Fijn Wonen, het woonproduct van Van Wijnen, gerealiseerd. Door het ‘bouwen in één dag-principe’ wat door hen gehanteerd wordt, gaat de bouw razendsnel en kunnen de nieuwe huurders komend voorjaar al van deze gasloze en energiezuinige woningen genieten!

“Fijn wonen in Vlissingen” verder lezen

Start bouw 31 huurappartementen Kaap Duin te Almere

31 huurappartementen Kaap Duin te Almere

In het najaar van 2020 wordt opnieuw gebouwd aan de Noorwegenkade in Almere. Van de Kolk Bouw B.V. start binnenkort met de bouw van Kaap Duin 5 en 7 voor het Huurwoningen Nederland Fonds II, dat wordt beheerd door Credit Linked Beheer. Het project telt 31 appartementen en 31 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Van de Kolk en Credit Linked Beheer hebben de Turnkey overeenkomst getekend voor afname van de appartementen. Het project bestaat uit twee woontorens en wordt gebouwd in het Europakwartier van het stadsdeel Almere Poort te Almere. Het gebouwontwerp is van architectenbureau Casteo en ontwikkeld door Casa 23.  De locatie is gelegen nabij de archeologische vindplaats de Kaap.

Kaap Duin - Almere Poort

“Start bouw 31 huurappartementen Kaap Duin te Almere” verder lezen