Project: Homerustoren Almere Poort

Almere-Homerustoren
De bouw is gestart van 91 luxe appartementen in Almere

Een samenkomst van ondernemers en investeerders in Almere Poort om het mooie project Homerustoren in de wijk Homeruskwartier te contracteren en te proosten op een fijne samenwerking.

Bouwbedrijf Wessels Rijssen realiseert in het Homeruskwartier een 40 meter hoge woontoren met 12 verdiepingen. In de woontoren komen 91 luxe huur appartementen. Van de bovenste verdiepingen heeft u een uitzicht van de skyline van Amsterdam.

“Project: Homerustoren Almere Poort” verder lezen

De gevels worden geplaatst op de Fijn Wonen-woningen in Vlissingen

Persbericht-Broederband--Vlissingen-2000x1200-

Persbericht februari 2021

De gevels worden geplaatst op de Fijn Wonen-woningen in Vlissingen

Vlissingen, 18 februari 2021. De realisatie van de 21 nieuwbouwwoningen in het project Broederband in het Scheldekwartier in Vlissingen gaat vlot! Waar de bouw begin december nog begon, worden nu de gevels al op de casco’s geplaatst. Erik Souren van Fijn Wonen en Marius Boersen van Credit Linked Beheer, de beheerder van het Ecowoningen Fonds waarvoor deze vrije sector huurwoningen worden gebouwd, troffen elkaar op de bouwplaats om de voortgang met eigen ogen te bekijken.

Vlissingen-Broederband-persbericht

Een casco in een dag
Hoe het kan dat de bouw van deze woningen zo rap gaat? Door de bouwen-in-één-dag methode die Fijn Wonen toepast. De woningen, in dit geval het 301-woningtype, bestaande uit twee lagen met een kap, komen middels kant-en-klare elementen uit de fabriek naar de bouwplaats en kunnen hierdoor in een snel tempo in elkaar gezet worden. Op deze manier kan er een casco binnen een dag staan, wind- en waterdicht en inclusief sanitair en installaties. ‘’Het plaatsten van de casco’s is een korte, aaneengesloten en intensieve periode op de bouw, waarbij we natuurlijk wel afhankelijk zijn van het weer op dat moment. Omdat Vlissingen vrijwel direct aan de zee ligt, is het een uitdaging om de gang er in te houden en ondervinden we regelmatig last van de harde wind’’ vertelt Erik Souren, hoofduitvoerder op de bouwplaats. ‘’Maar ondanks weer en wind, bouwen we natuurlijk gewoon door en hopen we de woningen voor de zomer af te leveren’’ sluit hij af.

Duurzaam huren in Zeeland
Dat de woningen van Fijn Wonen duurzaam zijn, is nog maar één van de voordelen waarom Credit Linked Beheer voor deze partij heeft gekozen. Want naast duurzaam, zijn de woningen ook energiezuinig, toekomstbestendig en passen deze goed bij de door hen beoogde brede doelgroep. ‘’We investeren het liefst in duurzame nieuwbouwprojecten met een beleggingshorizon van 10 jaar. Dit is niet alleen voor ons veel waard, ook voor huurders, die hier een lange tijd op hun gemak kunnen wonen’’ zegt Marius Boersen, projectmanager vastgoed bij Credit Linked Beheer. Naast dit project in het Scheldekwartier, waarvan in korte tijd al zeven woningen zijn verhuurd, beheren zij nog meer projecten in Zeeland. Voor al deze moderne nieuwe woningen geldt dat wij slagen in een vlotte verhuur aan tevreden bewoners die er met veel plezier een langere periode blijven wonen.  

Het project Broederband in het Scheldekwartier in Vlissingen is een ontwikkeling van Van Wijnen, hier worden 21 vrije sector huurwoningen gerealiseerd met het woonproduct Fijn Wonen. Voor meer informatie over het project wordt verwezen naar wonenopdezeplek.nl

Fijn wonen - Credit Linked Beheer - Van Wijnen

 

 

Sleutel aan 1.000e huurder overhandigd

Sleutel aan 1.000e huurder overhandigd

Donderdag 4 februari mocht woningbeheerder Credit Linked Vastgoed Beheer, namens Credit Linked Beheer, de sleutel overhandigen aan de 1.000e huurder. Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier! Deze 1.000ewoning staat in het project Rengerswetering in Bunschoten en is 1 van de 5 eengezinswoningen. De woningen aan de Morgenkamp zijn opgeleverd met een volledige keuken compleet met apparatuur en zelfs een afgewerkte tuin.

“Sleutel aan 1.000e huurder overhandigd” verder lezen

Eerste appartementencomplex voor Hasselt

appartementen Hasselt Om de Weede.

Hasselt – 10 december 2020

Donderdagmiddag heeft burgemeester Bilder in bijzijn van WVG Ontwikkeling BV en Knol Bouw bv het bouwterrein aan de Torenwachter in Hasselt officieel geopend. Met het doorknippen van een lint gaf de burgemeester het terrein, vanuit de Gemeente Zwartewaterland, vrij voor de nieuwbouw van in totaal 38 appartementen op een prachtige locatie in het, uitbreidingsplan ‘Om de Weede’.

Hasselt openingBurgemeester Eddy Bilder opent bouwterrein.

WVG Ontwikkeling uit Meppel ontwikkelt en realiseert op deze plek een gebouw van 19 koopappartementen ‘Heraut’ en een gebouw met 19 vrije sector huurappartementen ‘Schout’. Het ontwerp is gemaakt door de Hasselter architect Martijn Linde van Linde Architectuur. Knol Bouw uit Hasselt is de hoofdaannemer van dit plan. “Eerste appartementencomplex voor Hasselt” verder lezen

Fijn wonen in Vlissingen

21 eengezinswoningen in het Scheldekwartier

Donderdag 26 november 2020 is de bouw van 21 eengezinswoningen in het plan Broederband in het Scheldekwartier in Vlissingen van start gegaan. Voor het Ecowoningen Fonds van woningfondsbeheerder Credit Linked Beheer worden hier ruime nieuwbouwwoningen door Fijn Wonen, het woonproduct van Van Wijnen, gerealiseerd. Door het ‘bouwen in één dag-principe’ wat door hen gehanteerd wordt, gaat de bouw razendsnel en kunnen de nieuwe huurders komend voorjaar al van deze gasloze en energiezuinige woningen genieten!

“Fijn wonen in Vlissingen” verder lezen

Start bouw 31 huurappartementen Kaap Duin te Almere

In het najaar van 2020 wordt opnieuw gebouwd aan de Noorwegenkade in Almere. Van de Kolk Bouw B.V. start binnenkort met de bouw van Kaap Duin 5 en 7 voor het Huurwoningen Nederland Fonds II, dat wordt beheerd door Credit Linked Beheer. Het project telt 31 appartementen en 31 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Van de Kolk en Credit Linked Beheer hebben de Turnkey overeenkomst getekend voor afname van de appartementen. Het project bestaat uit twee woontorens en wordt gebouwd in het Europakwartier van het stadsdeel Almere Poort te Almere. Het gebouwontwerp is van architectenbureau Casteo en ontwikkeld door Casa 23.  De locatie is gelegen nabij de archeologische vindplaats de Kaap.

Kaap Duin - Almere Poort

“Start bouw 31 huurappartementen Kaap Duin te Almere” verder lezen

Interesse in Wonen op deze plek?

Projecten

Op wonenopdezeplek.nl kunt u de projecten vinden die wij binnenkort gaan verhuren (of waarvan de verhuur inmiddels is gestart) en onze projecten waarvan de oplevering verder in de toekomst ligt.

Diverse projecten zijn: Baarn – Rotterdam – Vlissingen – Dongen – Bunschoten – Nieuwegein – Oude-Tonge – Vlijmen.

Nieuw Baarn

Te huur 18 appartementen + 3 woningen in hartje centrum van Baarn

Goed-Bouw aannemersbedrijf uit Ede bouwt in Baarn aan een nieuw project. Credit Linked Beheer uit Baarn (beheerder van woningfondsen) heeft hier 18 appartementen en 3 woningen aangekocht.

“Wonen op deze plek” is onderdeel van Credit Linked Beheer en verhuurt deze appartementen en de woningen.

Voor meer informatie klik hier.

Baarn-Nieuwbaarn

Nieuw Baarn