Credit Linked Beheer koopt 36 appartementen in Lansingerland

Credit Linked Beheer koopt 36 appartementen in Lansingerland voor Huurwoningen Nederland Fonds II

Persbericht

Baarn, 10 juni 2021 – Het Huurwoningen Nederland Fonds II, een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer heeft 36 nieuwbouw huurappartementen aangekocht in de wijk Parkzoom 4 in de kern Bergschenhoek in de gemeente Lansingerland. De duurzame en zeer energiezuinige huurappartementen zijn aangekocht van V.O.F. TH Ontwikkelcombinatie, een samenwerkingsverband tussen de ontwikkelaars Hermes Project uit Berkel en Rodenrijs en Batenburg Bouw en Ontwikkeling uit Bergschenhoek.

De aangekochte huurappartementen hebben een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van -0,23. Daarnaast scoren de appartementen met een 8 hoog in de GPR (Gemeentelijke Praktijk Richtlijn)-bepaling. Met de GPR wordt de totale duurzaamheid van een gebouw aangegeven. De goede energieprestatie wordt behaald door de toepassing van bodemwarmte en bovengemiddeld veel PV-panelen. Het appartementengebouw kenmerkt zich door zijn ronde vormen en sprekende baksteenarchitectuur. Vanwege de ligging in de omgeving van Rotterdam The Hague Airport zijn veel geluidswerende maatregelen genomen.

Hans Reijersen van Buuren, directeur Vastgoed van Credit Linked Beheer: ”Lansingerland, met de kern Bergschenhoek, is een locatie met veel nieuwbouw. Er zijn relatief veel woningen in de duurdere klasse. De toevoeging van deze middeldure huurappartementen is daarom een aanwinst voor deze gemeente. Het lokaal bekende Annie M.G. Schmidtpark ligt direct naast het appartementengebouw en veel belangrijke voorzieningen zijn binnen één kilometer van de appartementen aanwezig.”

Over Huurwoningen Nederland Fonds II 
Huurwoningen Nederland Fonds II is een van de fondsen van Credit Linked Beheer, dat voorziet in huurwoningen in het middensegment. Net zoals Huurwoningen Nederland Fonds, Duurzaamwoningen Fonds, Groenwoningen Fonds en Ecowoningen Fonds levert het fonds een bijdrage aan de realisatie van betaalbare woningen in de krappe Nederlandse woningmarkt.

Over Credit Linked Beheer 
Credit Linked Beheer B.V. is de oprichter en beheerder van vijf particuliere woningfondsen die gezamenlijk een waarde van circa 700 miljoen euro vertegenwoordigen.

Het Groenwoningen Fonds en het Ecowoningen Fonds zijn door de overheid aangewezen als fiscaal groenfonds. Credit Linked Beheer beheert ook het Huurwoningen Nederland Fonds en het Duurzaamwoningen Fonds. Voor de fondsen zijn meer dan 2.300 jonge, energiezuinige eengezinswoningen en appartementen gekocht, verspreid over ruim 90 locaties in Nederland. Credit Linked Beheer B.V. beschikt over een door de AFM verleende vergunning voor het beheren van beleggingsfondsen. In november 2019 werd Credit Linked Beheer winnaar van de FD Gazellen Award. Daarmee is het een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Broederband, een project van Fijn Wonen en Credit Linked Beheer in Vlissingen

Broederband, een project van Fijn Wonen en Credit Linked Beheer in Vlissingen

Broederband is een innovatief woningproject in het nieuwe stadsdeel Scheldekwartier in Vlissingen. Daarvan maken 21 ruime eengezinswoningen voor de vrije-sector-huur deel uit, die razendsnel zijn gerealiseerd door Fijn Wonen. Van buiten allemaal verschillend, van binnen nul-op-de-meter en van hoge kwaliteit. Investeerder Credit Linked Beheer stapte graag in. ‘Dit is waar de markt én de maatschappij nu behoefte aan hebben.

Bericht online klik hierVlissingen - Broederband

Wonen in het ritme van de stad

Nieuw Hoboken - Rotterdam

Nieuw Hoboken – Nieuwbouw in Rotterdam

Op de kruising van de Rochussenstraat en de Saftlevenstraat, direct tegenover het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam centrum is begin 2020 begonnen met de transformatie van het kantoorgebouw Nieuw Hoboken naar 97 moderne appartementen met een grote variëteit aan woonoppervlakte van 40m² tot ruim 109m². De oplevering staat gepland voor de zomer van 2021. De grote verscheidenheid aan woningtypen zorgt voor een aantrekkelijke mix.

Huurprijzen vanaf € 800,- per maand exclusief servicekosten.

Interesse in wonen op deze plek?
Klik op Woningzoeker en vind jouw ideale appartement.

Woningzoeken in Nieuw Hoboken?
Woningzoeker werkt heel eenvoudig in 3 stappen heb jij jouw favoriete appartement gevonden.

Rotterdam - Nieuw Hoboken

 

 

TE HUUR nieuwbouwappartementen Kloostertuin

Dongen Kloostertuin

Nieuwbouwappartementen Kloostertuin Dongen vanaf nu te huur!

Wonen in een kloostertuin in een heerlijke oase van rust, maar toch vlakbij alle bedrijvigheid van het centrum van Dongen? Bij de 40 appartementen in de tuin van ‘Kloostercomplex Bolkensteeg’ kan het! Met fraai uitzicht op de kerk, met een heerlijke eigen buitenruimte, met alle comfort van nieuwbouw en met de luxe van zorg op afroep. 

Huurders kunnen daarbij gebruik maken van de zorgdienstverlening van Stichting Maria-Oord. De gebouwen worden fysiek met elkaar gekoppeld middels een verbindingsgang (droogloop). Ook op de lange termijn – als de gezondheid wellicht minder wordt – bent u dus verzekerd van goede zorg.

Huren variëren van € 975 tot € 1.250, woonoppervlaktes van circa 73 tot ca. 100 m2. De appartementen worden daarbij toegewezen aan bewoners met een zorgbehoefte. Daarom vragen wij u bij de inschrijving ook aan te geven of er sprake is van zorgbehoevendheid en waaruit dit blijkt (bijvoorbeeld een zorgindicatie of een korte beschrijving van uw situatie).

Inschrijven is mogelijk via KIN Makelaars Dongen:
dongen@kinmakelaars.nl
0162-726 926
Hoge Ham 95
5104 JC Dongen

Advertentie Weekblad Dongen
Advertentie Weekblad Dongen

Project: Homerustoren Almere Poort

Almere-Homerustoren

De bouw is gestart van 91 luxe appartementen in Almere

Een samenkomst van ondernemers en investeerders in Almere Poort om het mooie project Homerustoren in de wijk Homeruskwartier te contracteren en te proosten op een fijne samenwerking.

Bouwbedrijf Wessels Rijssen realiseert in het Homeruskwartier een 40 meter hoge woontoren met 12 verdiepingen. In de woontoren komen 91 luxe huur appartementen. Van de bovenste verdiepingen heeft u een uitzicht van de skyline van Amsterdam.

“Project: Homerustoren Almere Poort” verder lezen

De gevels worden geplaatst op de Fijn Wonen-woningen in Vlissingen

Persbericht-Broederband--Vlissingen-2000x1200-

Persbericht februari 2021

De gevels worden geplaatst op de Fijn Wonen-woningen in Vlissingen

Vlissingen, 18 februari 2021. De realisatie van de 21 nieuwbouwwoningen in het project Broederband in het Scheldekwartier in Vlissingen gaat vlot! Waar de bouw begin december nog begon, worden nu de gevels al op de casco’s geplaatst. Erik Souren van Fijn Wonen en Marius Boersen van Credit Linked Beheer, de beheerder van het Ecowoningen Fonds waarvoor deze vrije sector huurwoningen worden gebouwd, troffen elkaar op de bouwplaats om de voortgang met eigen ogen te bekijken.

Vlissingen-Broederband-persbericht

“De gevels worden geplaatst op de Fijn Wonen-woningen in Vlissingen” verder lezen

Sleutel aan 1.000e huurder overhandigd

Sleutel aan 1.000e huurder overhandigd

Donderdag 4 februari mocht woningbeheerder Credit Linked Vastgoed Beheer, namens Credit Linked Beheer, de sleutel overhandigen aan de 1.000e huurder. Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier! Deze 1.000ewoning staat in het project Rengerswetering in Bunschoten en is 1 van de 5 eengezinswoningen. De woningen aan de Morgenkamp zijn opgeleverd met een volledige keuken compleet met apparatuur en zelfs een afgewerkte tuin.

“Sleutel aan 1.000e huurder overhandigd” verder lezen