Project Nieuw Hoboken – Rotterdam

Nieuw project in Rotterdam: 97 huurappartementen Nieuw Hoboken

12 november 2019 by Readyforliving

ReadyforLiving start eind dit jaar met de herontwikkeling van een kantoorgebouw aan de Rochussenstraat in het centrum van Rotterdam (Dijkzigt) tot 97 huurappartementen: Nieuw Hoboken. Credit Linked Beheer uit Baarn zal het gebouw in één van de door haar beheerde woningfondsen opnemen. Oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021.

Rotterdam - Nieuw Hoboken

Het gebouw van ruim 5500 m2 v.v.o. zal straks bestaan uit 97 huurappartementen van tussen de 38 en 100 m2 groot. Er zijn 32 parkeerplaatsen in de eigen parkeergarage en zo’n 300 fietsparkeerplaatsen voorzien. Bas Verkerk, directeur ReadyforLiving: ‘wij zijn trots op deze ontwikkeling in Rotterdam. Momenteel zijn wij bezig met meerdere herontwikkelingen in de vier grootste steden van Nederland, de G4. Net als bij al onze ontwikkelingen, voor zowel de koop- als huurmarkt, worden de woningen voorzien van een luxe keuken, badkamer en wandafwerking.’

Credit Linked Beheer, gevestigd in Baarn, is beheerder van drie woningfondsen: het Huurwoningen Nederland Fonds , Duurzaamwoningen Fonds en het Groenwoningen Fonds.

Credit Linked Beheer kocht vorig jaar al 18 turnkey vrije sector huurwoningen in HanzePark Lelystad van projectontwikkelaar ReadyforLiving.

Extra informatie over de bouw van Nieuw Hoboken kun je vinden op Crefu.